Akvarium

Jeg har lige siden barnsben haft akvarier og fisk. Og det havde jeg i mange år, hvor jeg på det højeste havde et 576 l., et 300 l. og to 250 l. akvarier til at stå og køre til stor glæde for Seas. Og af fisk igennem tiden har jeg haft mange forskellige, så som oscars, piranha, skalar, diskus, gibbiceps, sværddragere, platy, guppi, molly, congotetra, kejsertetra, kilepletbarber, ansistrus, kuglefisk, smerlinger, labeo, neonfisk, gurami, makropoder, kampfisk, titteyabarber, leporinus affinis, kribensis, sommerfugleciklider, rosentetra, guldfisk, guldbarber, glasmaller, og pansermaller.

I 2005 solgte jeg mit sidste akvarie, for interessen var der ikke mere.

Men så blev jeg medlem af en Facebook gruppe for akvarier: Akvarium & Fisk Lolland/Falster i september 2015 og efter at have set alle de forskellige medlemmers fine akvarier og fisk, ja så begyndte min indre akvarist at røre på sig igen…….

Og i april 2017 hentede jeg et 250 l. hjem og nej, hvor er jeg glad for det. Det kunne dog godt havde været lidt større, men kommer tid, så kommer råd….. så mon ikke det lykkedes at finde et 430 l. til en fornuftig pris. Men indtil videre køre det “lille” 250 l. helt fint.

 

Men så gik det ikke længe før akvariet lige var til salg med de rigtige mål, så i august 2017 hentede jeg så et 396 l. akvarie hjem og det “lille” 250 l. blev så byttet ud med det. Så NU er jeg rigtigt godt tilfreds og enormt glad for det lidt større akvarium….

UPS uforbederlige mig ………

Ja, så gik det galt igen, for den 4. februar 2018 hentede jeg et nyt akvarium. Det er på 430 l.  Så nu har jeg pt. et 54 l. med rejer, krebs og ansistrus. Et 250 l. med molly, platy og ansistrus. Et 396 l. med gurami, kejsertetra, rosentetra, fantomtetra, rød rio, grenmaller og ansistrus. 1 430 l. med kribensis, congotetra, grenmalle og ansistrus. Jo jo hele 4 “baljer” er der nu…. Så det er dæleme ikke min skyld, hvis SEAS går fallit……