Sælges racefjerkræ

Interesseret i racefjerkræ : voksne, ungdyr, kyllinger eller rugeæg ?? 

Send mig en mail eller ring og hør nærmere eller endnu bedre hold øje med siden her, for at se hvad der er til salg.
Har du kontaktet mig, men ikke fået svar, så kontakt mig endelig igen, for jeg får rigtigt mange henvendelser, og der sker desværre nogle gange at der er nogen, som bliver “overset”.
Pft.

Vejledende priser:

Rugeæg høns 15 kr. pr. stk. de kan evt. sendes. Rugeæg sælges ca. fra april og til juni. Daggamle kyllinger : 45 kr. pr. stk.
Kyllinger over en uge gamle : fra 50 kr. pr. stk. og opefter alt efter alder. Høns over 4 mdr. : 150 – 200 kr. pr. stk. alt efter standard. Løbe ænder 150-300 kr. pr. stk. alt efter standard. Jeg sælger ikke rugeæg og ællinger. 
Der gives ikke garanti på rugeæg eller dyr, andet end at syge og dyr med utøj ikke sælges, samt rugeæg først sælges, når jeg selv har ruget og ved om de er befrugtning på æggene.
Det kan heller ikke forventes at jeg har dyr til salg 365 dage om året.

Og så en lille bøn til sidst
Kære interesserede købere vil I ikke godt være afklaret med jeres partner om I må få flere dyr og ikke mindst være afklaret med om hvordan I vil afhente dyrene, FØR I kontakter mig. For der er ingen grund til at vi spilder hinandens tid, med bare at fortælle om hvor laaaangt væk jeg bor, for min tid er også lige så dyrebar som jeres tid. Og hvis I synes mine priser er for høje, så behøver I heller ikke bruge tid på at fortælle det. Og til slut fortryder I et køb, så aflys i stedet for blot at blive væk fra en evt. aftale. 
Pft….

Henv. tlf. 28 74 68 03 eller mail: lene@lestat.dk
OBS. Dyrene befinder sig på Lolland.

Sælges 

0,2 store fine moskus ænder fra 2020. Kun samlet. Pris 300 kr.